نمایشگر دسته ای مطالب
آیت الله مدرسی: تمام مظلومان عالم نیازمند گفتمان امامین انقلاب اسلامی ایران هستند. (99/03/14)
آیت الله مدرسی: تمام مظلومان عالم نیازمند گفتمان امامین انقلاب اسلامی ایران هستند. (99/03/14)
مدیر حوزه علمیه مدینه العلم الکاظمیه(ع) با بیان اینکه حمایت از مظلومان و محرومان عالم یکی از بخشهای اصلی گفتمان امام و رهبری است گفت: تمام مظلومان عالم نیازمند گفتمان امامین انقلاب اسلامی ایران هستند.
آیتالله سیدکاظم مدرسی با اشاره به ایام سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره)، قیام خونین 15 خرداد و انتخاب حضرت آیتالله العمظی امام خامنهای(مدظله العالی) به رهبری جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: امام خمینی(ره) نهضتی را پایهگذاری کرده، به حرکت درآوردند و به پیروزی رساندند که دارای ویژگیهای بسیار خاصی بود.
وی با تاکید بر اینکه آن حضرت تمام کارهای خود را برای رضای خدا انجام میداد تصریح کرد: اولین ویژگی نهضت حضرت امام خمینی(ره) این بود که دیانت نباید از سیاست جدا باشد، استفاده از حضور مردم در صحنه به ویژه تحریک قوای فطری مردم یکی از مهمترین هنرهای حضرت امام بود.
امام جمعه بخش مرکزی یزد حضرت امام خمینی(ره) را یک شخصیت محبوب در میان تمام ملت ایران دانست و عنوان کرد: امام در انقلاب نوآوری و حرکات نابی انجام میدادند و این اقدام ایشان حرکت همزمان علیه استکبار و استبداد بود.
مدرسی به تجربههای مبارزه با استکبار و استبداد در کشور اشاره کرد و این حرکت امام خمینی(ره) همزمان را برخلاف نهضت ملی شدن صنعت نفت و مشروطه دانست و گفت: نهضت ملی شدن صنعت نفت بر علیه استعمار و مشروطه علیه استبداد بود اما امام چون هر دو این تجربهها را داشتند، مبارزه با این دو را همزمان انجام دادند.
نائب رئیس شورای مرکزی حوزههای علمیه استان یزد یکی از مهمترین ویژگیهای امام خمینی(ره) را این دانست که ایشان هیچ زمانی دنبال خواص نبودند گفت: ایشان با خواص ارتباط داشتند ولی نگاه آنها همیشه به تودههای مردم بود.
وی افزود: خویشان و نزدیکان ایشان با بیگانگان نزد امام خمینی(ره) تفاوتی نداشتند به دلیل تقیدی که به قانون و وظیفه خود داشتند، صریح و بی پرده علیه استکبار و استبداد عمل میکردند.
استاد حوزههای علمیه یزد کمک به محرومان و فریاد زدن برای رفع محرومیت و استضعاف را یک اصل در صحبتها و فرمایشات امام خمینی(ره) دانست و افزود: توجهی که آن حضرت به محرومین داشتند واقعا بینظیر بود.
مدرسی با بیان اینکه امام خمینی(ره) اسلامی را برای ما تبیین کردند که به تعبیر خودشان اسلام ناب محمدی(ص) بود نه اسلام آمریکایی و اسلام لیبرالیسم تصریح کرد: آن حضرت اسلام آمریکایی را اسلام سکوت و سازش، گوشه نشینی، متحجر، اسلام سرمایه داران زالو صفت، اسلام منهای سیاست تعریف کردهاند.
وی با تاکید بر اینکه امام اسلام آمریکایی را دارای پیچیدگیهای خاصی میدیدند گفت: به همین دلیل آن حضرت مبارزه با اسلام آمریکایی را هم دارای پیچیدگیهای خاصی میداسنتند که کسی جز خودشان نمیتوانست با چنین قرائتی در مبارزه با آن ایستادگی کند.
وی خاطرنشان کرد: در طول 40 سال گذشته استکبار جهانی تلاش زیادی کرد که اسلام آمریکایی را در انقلاب اسلامی ایران فراگیر کند ولی با درایت و هدایتهای حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری، تمام این تلاشها ناکام بود.
رئیس حوزه علمیه مدینه العلم الکاظمیه(س) با تاکید بر اینکه حضرت امام خمینی(ره) دارای هنرهای بسیار نابی در عرصه مدیریتی بودند گفت: آن حضرت سیاست را با معنویت همراه کردند و رهبری دینی و رهبری سیاسی را هم متلازم و همراه با همدیگر میدانستند و در سیاست دینی و حکومت اسلامی، نقش و جایگاه مردم را هم کاملا تبیین کردند.
وی خاطرنشان کرد: دنیا پیش از آن حضرت به دو گروه سلطهگر و سلطهپذیر تقسیم شده بود و امام فرمودند که باید یک گروه دیگر که سلطهستیز هست به وجود آید، نه ما سلطهگر هستیم و نه سلطهپذیریم بلکه سلطهستیز هستیم و عملا انقلاب را هم بر این پایه استوار کردند.
مدرسی با تاکید بر اینکه آن حضرت فقه را هم با دید جدیدی بنا کردند گفت: 53 کتاب فقهی داریم که یکی از مهمترین جلوههای حضرت امام این بود که به بخشی از فقه که به تعبیر تمام معنا فراموش شده بود از جمله ولایت فقیه عینیت بخشیدند.
نائب رئیس شورای مرکزی حوزههای علمیه استان یزد با بیان اینکه یکی از مهمترین جلوههای فراموش شده فقهی در اسلام ولایت فقیه بود، افزود: امام خمینی(ره) ولایت فقیه را از عرصه فقهی خارج کرده و در عرصه کلام نشاندند و جانشینی پیغمبر برای فقهای دوران غیبت معرفی کردند؛ این موضوع از هنرهای بسیار مهم حضرت امام خمینی(ره) بود.
امام جمعه بخش مرکزی یزد تاکید کرد: امروز همه مظلومین عالم نیازمند راه و گفتمان حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری هستند ولذا باید شاخصههای این راه و گفتمان را به درستی بشناسیم و در تدوین آن به درستی عمل کنیم.
وی خاطرنشان کرد: یکی از شاخصههای گفتمان حضرت امام و به تعبیری امامین انقلاب، گفتمان التزام به اسلام
و تعهد عملی به اسلام، اعتقاد و الزام عملی به ولایت فقیه و فصل الخطاب بودن آن، ایستادگی در برابر استکبار، ایمان عمیق و باور قوی به قدرت ملتها و ملت ایران است.
استاد سطوح عالی حوزههای علمیه استان یزد گفت: اصرار بر وحدت از شاخصههای گفتمان امام و رهبری است که امروز به صورت ویژه مورد نیاز تمام مظلومین عالم است تا بتوانند به واسطه آن در برابر استکبار ایستادگی کرده و به موفقیت برسند.
رئیس حوزه علمیه مدینه العلم الکاظمیه(ع) تلاش برای پابرهنگان و محرومان و حرکت برای رفع مشکلات آنها، پرهیز از اشرافیگری و تجملگرایی و دفاع از استقلال کشور و عزت کشور و مظلومان سراسر عالم به ویژه فلسطین و در مسیر آزادی قدس قدم برداشتن را هم از دیگر ویژگیهای این گفتمان دانست.
مدرسی تصریح کرد: از دیگر شاخصههای روشن گفتمان امامین انقلاب، توکل بر خدا و امید به آینده است که بر همین اساس انقلاب اسلامی ایران به پیروزی رسید و در طول 40 سال گذشته هم در برابر تمام توطئهها و فتنههای دشمنان ایستادگی کرد.
وی پیروی از ولایت فقیه را مهمترین رمز پیروزی و موفقیتهای ایران اسلامی در طول سالهای پس از انقلاب دانست و افزود: امروز همه ما وظیفه داریم در برابر فرامین ولی فقیه تبعیت محض داشته باشیم تا بتوانیم از مشکلات و سختیهای پیش روی حرکت انقلاب با موفقیت عبور کنیم.
لینک کامل خبر