نمایشگر دسته ای مطالب
آیت الله مدرسی در واکنش با اظهارات رئیس جمهور در مورد صلح امام حسن (ع) (مصاحبه// ۹۹/۰۷/۲۶)
آیت الله مدرسی در واکنش با اظهارات رئیس جمهور در مورد صلح امام حسن (ع) (مصاحبه// ۹۹/۰۷/۲۶)
آیت الله سیدمحمد کاظم مدرسی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در یزد همزمان با روز شهادت امام حسنمجتبی(ع) و بیان صلحی که از سوی رئیس جمهور مطرح شد، اظهار داشتند: ایجاد دوگانه جنگ و صلح در جامعه سیاست صحیح اسلامی نیست و مردم در حفظ انسجام ملی هوشیار هستند.
عضو شورای فرهنگ عمومی شهر یزد با عرض تسلیت ایام پایانی ماه صفر و شهادت نبی اکرم اسلام(ص) و امام حسنمجتبی(ع) کریم اهلالبیت نکاتی را در رابطه با صحبتهای آقای رئیس جمهور در آخرین جلسه هئیت دولت و موضوع مطرح شده در چند روز قبل گفتند: رئیس جمهور یک بار دیگر بیان کردند که امام حسنمجتبی(ع)، امام صلح بود و ما هم چنان که اماممجتبی را قبول داریم باید به صلح هم بیندیشم.
آیت الله مدرسی افزودند: چند نکته در این رابطه نیاز به طرح است و باید مدنظر باشد، همانطور که در تاریخ کاملا روشن است هرگز امام حسنمجتبی (ع) راضی به صلح نبودند، نکته دیگر اینکه صلحی که امام حسن (ع) امضا کردند مفاد معینی داشت، مشخص بود بعد از پذیرش صلح طرفین باید نسبت به مفاد مورد نظر التزام عملی دارند.
ایشان ادامه دادند: یکی از آنها این بود که معاویه بعد از خود جانشینی را معین نکند،هم چنین مفاد دیگری هم داشت که نقض شد و امام مجتبی(ع) به خاطر خیانتی که اطرافیان و خواص او کردند محبور به پذیرش صلحنامه تحمیلی شدند.
امام جمعه بخش مرکزی یزد تصریح کردند: پس نباید تاریخ را تحریف کرد، این صلحنامه صلحی تحمیلی بر امام حسنمجتبی(ع) بود، مردم از آقای رئیس جمهور توقع کار و حل مشکلات را دارند نه اینکه مسائل تاریخی را به این شکل مطرح کند.
آیت الله مدرسی اظهار داشتند: نکته بعد این است که سیاست صحیح اقتضا میکند ما منافع فردی و حزبی را فدای منافع ملی کنیم، اگر نظر برخی اینگونه است، مجموعه نظام و حاکمیت و مردم چنین نظری ندارند و نباید ساز جداگانه زده شود.
ایشان با اشاره به اینکه معروف است در صورت تعارض رضایت و منافع ملی باید اقناع اندیشه کرد و مردم را به سمت منافع ملی حرکت داد عنوان کردند: آیا منافع ملی در شرایطی که آمریکاییها پیش شرط دوازدگانه را برای ما قرار میدهند موضعگیریهای این چنینی است؟
قائم مقام شورای حوزه های علمیه استان یزد گفتند: منافع ملی در چنین صلحی در قالب سازش است یا در قالب چالش پایداری و مقاومت ملی و مردمی است؟ آن هم مقاومتی که عزتمدانه باشد.
آیت الله مدرسی افزودند: بیانات آقای رئیس جمهور مثل اوایل انتخابات هفت سال پیش است که دوگانه جنگ و صلح را برای ما روشن میکند که اگر بیاییم جنگ نمیشود و صلح میشود، اگر نیاییم مردم در جنگ از بین میروند.
ایشان ادامه دادند: حتی بعضی از طرفداران آن زمان پیشبینی میکردند که اگر دیگران بیایند دلار میشود 40 هزار تومان، اکنون دلار از 30 هزار تومان رد کرده است.
امام جمعه بخش مرکزی یزد تصریح کردند: این چنین دوگانه جنگ و صلح را در جامعه راه انداختن و مردم را متحیر و سرگردان کردن، سیاست صحیح اسلامی نیست و طرح چنین صحبتهایی ضد انسجام حاکمیتی است، اگر یک حاکمیتی بخواهد با این جهان مکار خودش را حفظ کند حتما نیاز به انسجام دارد.
آیت الله مدرسی اظهار داشتند: فرض گیریم که حاکمیت به نتیجه صلح و مذاکرات سیاسی رسید، آیا یک سیاستمدار دانا و واقعی باید به خودش اجازه بدهد بحث مذاکرات را از طریق تریبونها و رسما اعلام کند که ما طالب مذاکرهایم؟
ایشان عنوان کردند: آیا این موجب امیدواری دشمن در تشدید تحریمها و به تعبیر دیگر اظهار عجز برای نهاد اجرایی کشور ما نیست؟ طبعا این صحبتها امیدواری آمریکاییها را به تشدید تحریمها بیشتر میکند.