نمایشگر دسته ای مطالب
آیت الله مدرسی: مبلغان نیازمند ابزارهای جدید تبلیغی در فضای مجازی و حقیقی هستند(سخنرانی معظم له در جمع مبلغان 98/07/06)
آیت الله مدرسی: مبلغان نیازمند ابزارهای جدید تبلیغی در فضای مجازی و حقیقی هستند(سخنرانی معظم له در جمع مبلغان 98/07/06)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در یزد، حضرت آیت الله سید محمدکاظم مدرسی در روز شنبه مورخ 06/07/98 در آیین افتتاحیه دوره تربیت مبلغ کوثر با حضور جمعی از بانوان حوزوی در مؤسسه فرهنگی تبلیغی «بشری» اظهار کردند: کسانی که درراه تبلیغ قدم برمیدارند به دنبال کسب موفقیت باشند که نیازمند عوامل چندگانه است.
ایشان اولین عامل موفقیت یک مبلغ را «انگیزه» دانستند و افزودند: اگر باانگیزه کافی و باانگیزه الهی در این راه قدم برداریم؛ خداوند را بر عملکرد خود حاضر و ناظر میبینیم.
عضو شورای حوزه علمیه یزد دومین عامل را در موفقیت مبلغان «محتوای تبلیغی» نام بردند و گفتند: امروز بعد از گذشت 40 سال از پیروزی انقلاب اسلامی دارای محتوای تبلیغی زیادی هستیم و تفاسیر قرآن و منابع کثیری ازجمله اخلاق، آداب، تاریخ، فقه، هنر و...را در اختیارداریم.
آیت الله مدرسی تصریح کردند: در زمان گذشته مبلغان ما در موضوع مهدویت محتوا نداشتند ولی امروز دهها منبع معتبر و صدها مطلب درزمینه مهدویت وجود دارد و تفسیر نمونه اولین تفسیر راهگشای مبلغان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بود.
ایشان وجود منابع و محتوای تبلیغی بسیار بهخصوص درزمینه تفاسیر به زبان فارسی را حاصل امنیت جمهوری اسلامی و تلاش حوزویان دانستند.
عضو شورای حوزه علمیه یزد، بیان کردند: سومین ویژگی موفقیت تبلیغ درباره شخصیت مبلغ است که برخی از این ویژگیها را میتوان مخاطب شناسی، زمانشناسی، اخلاص در عمل، شجاعت در بیان، شرح صدر، مدارا، خیرخواهی، ادب، تواضع و فروتنی و فزونی علم بر گفتار برشمرد.
آیت الله مدرسی از «ابزارهای تبلیغاتی» بهعنوان یکی دیگر از عوامل تبلیغ دین نام برد و افزودند: درگذشته فقط منبر را در اختیار داشتیم که امروز فضای مجازی به فضای حقیقی تبدیلشده و تأثیرگذاری این عرصه از فضای حقیقی بیشتر شده است.
ایشان تأکید کردند: باید ابزارهای تبلیغی خود را در فضاهای حقیقی و مجازی بشناسیم و امروز باید به دنبال ایجاد و یا شناخت ابزارهای جدید تبلیغی در عرصههای حقیقی و مجازی باشیم.
عضو شورای حوزه علمیه یزد، ادامه دادند: شیوه تبلیغ از دیگر عوامل مهم در موفقیت تبلیغ است و مبلغان نشستها و جلساتی را برای انتقال و بازگو کردن تجربیات تبلیغی خود برگزار کنند.
آیت الله مدرسی بیان کردند: در روایت آمده است وقتی پیغمبر (ص) جمعیتی را برای تبلیغ میفرستادند؛ امر میکردند که با مردم الفت و رفاقت برقرار کنند و به مردم فرصت اندیشه دهند.
معظم له مطالعه کتاب «تبلیغ در قرآن و حدیث» نوشته ریشهری را توصیه کردند و گفتند: فراگیری دین، عمل به دین، تبلیغ دین و اجرای دین در جامعه از وظایف امروز مبلغان به شمار میرود.
آیت الله مدرسی ابراز کردند: همه انبیا و اولیای الهی درراه تبلیغ مشکلات فراوانی داشتهاند و هم در این دنیا و هم برای رسیدن به آخرت باید سختیهایی را تحملکنیم.
ایشان افزودند: بر اساس آیات قرآنی، تبلیغ واجب است و در روایتی پیغمبر بیان میکند علی جان، اگر خداوند به دستان تو انسانی را هدایت کند ازآنچه خورشید بر آن تابیده برای تو بهتر است.